Naslovi

Jelena Rozga u vezi s jednim od najpopularnijih hrvatskih chefova?

U tabloidima se šuška da je Jelena Rozga u sretnoj vezi s jednim od napopularnijih hrvatskih chefova. Par ove vijesti nije potvrdio. Međutim, čini se da su komentari njihovih prijatelja posljednjih mjeseci bili opravdani. Mnogi su pričali kako bi Pažanin i Rozga bili sjajan par.

Jedan od omiljenih domaćih chefova Ivan Pažanin i naša popularna pjevačica Jelena Rozga su u vezi već neko vrijeme. Barem ako je vjerovati Storyju, koji od izvora bliskih paru doznaje da je par već neko vrijeme sretan i zaljubljen.

Par sretne vijesti nije još potvrdio, a čini se kako su komentari njihovih prijatelja posljednjih mjeseci bili opravdani. Naime, mnogi su pričali kako bi Pažanin i Rozga bili sjajan par.

Mediji su ih spajali, oni su opovrgavali, a Tonči Huljić i Joško Čagalj Jole ove godine su u epizodi kulinarskog serijala “Guštan… s Pažaninom” izjavili da bi pjevačica Jelena Rozga i jedan od omiljenih domaćih chefova Ivan Pažanin bili idealan par.

U spomenutoj emisiji, muzičkiproducent Tonči Huljić je izjavio kako misli da je Rozgi vrijeme za udaju. Jole je primijetio kako je i Pažanin slobodan, te da bi i njemu uskoro moglo doći vrijeme za ženidbu.

Sada se čini da bi u njihovim šalama moglo biti istine. Story nije dobio potvrdu Rozge i Pažanina o njihovoj vezi. Rozga je još 2017. prekinula dvogodišnju vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom. Od tada nije poznato previše detalja o njenom privatnom životu. Pažanin je, pak, 2018. godine prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom.

Pročitajte više: Ovakve se Jelene Rozge sigurno ne sjećate!

Komentariši