Naslovi

Jovana Pajić nije željela da bude sa kolegom, a onda se rodila LJUBAV

Pjevačica Jovana Pajić godinama je u skladnom braku sa kolegom Saletom Cvetkovićem sa kojim ima dvije kćerke. Ona je istakla da nekada nije ni mogla zamisliti da će njih dvoje biti u vezi, a kamoli se vjenčati.

Radili smo mjesecima, na moru i Kopaoniku, ali se tada nismo prepoznali. Mene su svi iz benda doživljavali kao jednog malog dječaka. Svima je bilo čudno i smiješno kada su kasnije saznali da smo mi u vezi – ispričala je Jovana.

Pjevačica je dodala da su tek nakon prestanka saradnje ona i Sale počeli da se druže, ali da nikada nije željela da bude u vezi sa nekim iz iste branše. Baš kao ni Sale.

Da mi je neko rekao, ne bih mu vjerovala. Ni on ni ja nismo mogli da zamislimo da budemo sa nekim iz iste branše, ali znate kako kažu, sve to što nećeš, samo sačekaj i doći će – priznala je Jovana.

Budući da je na vjenčanju već bila u petom mjesecu trudnoće, nije imala previše mogućnosti oko izbora venčanice.

“Nisam imala previše mogućnosti, već u šta stanem, to mi je. Ja sam probala tu vjenčanicu koja je stajala na ofingeru. Nije bila od onih što podsjećaju na Pepeljugu, već jedna stidljiva vjenčanica koja je više ličila na neki komad materijala. Probala sam je, nije me žuljala, stomačić je mogao da se upakuje i ja sam rekla ne biram više ništa – izjavila je Jovana jedne prilike u emisiji.

Izvor: kurir.rs

Komentariši