Naslovi

Kim Verson u drugačijem izdanju na ovogodišnjem CMC festivalu

Poznata kantautorica Kim Verson je nakon zadnje objavljene balade “Za malo nježnog dodira” odlučila uploviti u ljeto veselijim bojama i novom energičnom pjesmom “Divlji i slobodni”.

Kim Verson pjesmom “Divlji i slobodni” pokazuje novu i drukčiju stranu sebe. Najavljuje novi dolazak na pozornicu u Vodicama.

Uzbuđena sam što imam priliku podijeliti s publikom jednu veliku pozitivu i energičnost u novoj pjesmi ‘Divlji i slobodni’. Nakon zadnjih nekoliko laganijih singlova, došlo je vrijeme za brzu stvar. Sretna sam što će ljudi ovoga puta čuti nešto novo, svježe i drukčije od mene. Moram reći da mi je inspiracija bila upravo film “Forrest Gump” kojeg obožavam. Pjesma je u ladici stajala čak pune četiri godine. Glavna poenta pjesme je sloboda duha, hrabrost da se prepustiš strasti života i osjećajima koji te vode prema onom iskonskom u tebi. Hrabrost da budeš ono što zaista jesi, s punom svjesnošću ljepote i ljubavi koju nosiš u sebi – kaže Kim o svom novom singlu.

Muziku i tekst potpisuje Kim Verson. Aranžman i produkciju odradio je renomirani producent Alan Dović kojemu ovo nije prva suradnja s Kim. Ideja i scenarij spota koji je snimljen je na raznim zagrebačkim lokacijama Kimina su zasluga, a kadrove je režirao Josip Ninković.

Spot je totalno cool i atraktivan! Pojavljuju se sjajni plesači Abi Seydi i Viktor Vancaš koji su na svoj originalan način donijeli pozitivnu energiju! Svojom pojavom, motorist Matija Kelava i skejter Bojan Međimorec upotpunili su ovaj video i cijelu priču podigli na jedan veći nivo. Snimanje nije moglo proći bez moje pudlice Wendy koja sada ima i glumačkog iskustva! Snimali smo na raznim zagrebačkim lokacijama i tako postigli jednu urbanu vibru. Svaki spot mi je jednako drag, ali mislim da sam ovoga puta baš prirodna ja, takva kakva jesam u potpunosti i ovaj video je svakako moj najcoolerskiji do sad – izjavila je Kim koja je spremna za vodičku publiku.

Komentariši