Naslovi

Kantautor Sandro Bastiančić vraća se u Vodicama

CMC festival u Vodicama je oduvijek bio i festival muzike različitih žanrova. Pa tako osim predstavnika zabavne muzike dolaze i predstavnici pop i rock scene. Na CMC festivalu predstavit će se i kantautori, a jedan od njih je i Sandro Bastiančić iz grupe En Face.

Više je puta nastupio na festivalu gdje će se ove godine predstaviti s pjesmom “Šlager sezone”. Upravo je s ovom numerom snimanje svog prvog samostalnog albuma priveo kraju.

Nova pjesma je vapaj za nekim lijepim vremenima bezbrižne mladosti, koju nastojimo sačuvati u sebi. Nastojimo je emitovati kao poruku ljubavi i mira u ovim čudnim vremenima. Predivne lokacije središnje Istre vrhunski su poslužile kao jednostavna, a istovremeno snažna kulisa za audio-vizualno prisjećanje na ono što je, na kraju dana, doista i bitno. I ovaj put spot je realizovan s provjerenom ekipom. Riječ je o vrijednim riječkim umjetnicima – redateljem Igorom Modrićem i snimateljem Robertom Kalčićem. Oni su “krivci” za odabir pravih lokacija koje su ih odvele u prave bisere središnje Istre, Draguć, Kotle i dolinu rijeke Mirne.

Muzički dio nove Sandrove priče odsvirali su Zvonimir Radišić na gitari, Dino Ivelja na bas gitari i Alen Tibljaš na bubnjevima. Sanjivi prateći vokal dala je Ana Kabalin, a aranžman i produkcija rad su cijenjenog riječkog muzičara Roberta Funčića.

“Šlager sezone” dio je ovogodišnjeg CMC festivala koji se održava 11. i 12. juna u Vodicama i kada ćemo je premijerno čuti uživo pred publikom. Do tad, poslušajte “Šlageru sezone” koju izvodi Sandro Bastiančić i prizovite dane vlastite bezbrižnosti.

Komentariši