Naslovi

Novi projekat „Zajedno“ ujedinio autore, izvođače i izdavače

U sklopu Hayat Produkcije pokrenuli smo novi projekat koji nozi naziv „Zajedno“. Cilj nam je jasan: da formiramo zatvoreni krug. Podstaknut ćemo autora, izvođača i izdavača da nastave razvoj muzičke scene Bosne i Hercegovine.  Muzički projekat nazvan „Zajedno“ inspirisan je porukom suživota. Zajedno smo stvarali nova djela, rasli i osvajali srca slušaoca.

Našu muzičku scenu obogatit će nova djela koja izlaze iz našeg studija. U skopu ovog projekta imamo 23 izvođača i isti broj autora. Tu su se pronašla velika imena bh. estrade, kao i svi članovi Hayat Produkcije. Svjesni smo da je svima opala motivacija, ali mi smo tu za je damo i zadržimo.  Nismo dozvolili da estrada ostane oštećena, te smo, kako smo i radili u ovim pandemijskim danima, nastavili da stvaramo nova djela.

Kako digitalni svijet uživa sve veću pažnju, odlučili smo se da ga „Zajedno“ osvojimo. Za početak nećemo otkrivati koja su se imena pronašla na listi, a uskoro slušate prvu numeru od mnogih koja izlazi iz našeg studija.

Nosilac projekta svakako jeste Hayat Produkcija, a partneti u implementaciji su velika imena sa estrade. Pozivamo vas da nam se pridružite ovom projektu, i još jednom pružite svoju podršku. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše povjerenje.

Odakle ideja, ko su autori i izvođači, te kakvi su planovi za dalje – saznajte uskoro!

Komentariši