Naslovi

Klapa Puntamika na festival dolazi sa svojom “Škuribandom”

Zadarski tići Klapa Puntamika veselo predstavlja novu pjesmu “Škuribanda”. Ovim singlom najavljuju novi nastup na najvećem regionalnom festivalu, trinaestom CMC festivalu u Vodicama.

Predivna pozornica za spot opet su bili Vrsi, od samoga središta mjesta, do plaža i vrškog Lovrana. Praktički je cijelo mjesto stalo iza snimanja ove pjesme.

Za muziku najnovije pjesme nastale u DMD Muzičkoj Manufakturi je zaslužan Denis Maričić Dendo. Zajedno s Markom Dunatovom supotpisuje i stihove “Škuribande”. Aranžman potpisuje Saša Gajić, vokalni aranžman Jure Perica, a audio produkciju Tomislav Pehar u čijem je studiju Music 4 life pjesma i snimljena. Gitare svira Zlatko Brodarić, a violinu jednako virtuozno Domagoj Bašić.

Predivnoj Ani Colić povjerena je ženska uloga u spotu. Izvršni producent pjesme i spota je voditelj klape Denis Maričić Dendo. Miks i mastering radio je Igor Ivanović.

Jako lijepo iskustvo bila je saradnja s mladim rediteljem Tonijem Mađerićem i njegovim asistentom Franom Hrabrovom iz Limitless Productiona. U spotu su, uz zanosnu Anu Colić, svoje mjesto našli i plesači Larisa Zonka i Danijel Stošić u koreografiji Tiziane Simeoni iz plesne škole Tormenta Latina iz Zadra i posebno lijep oldtimer automobil Predraga Dade Bjedova – ističu iz klape te dodaju kako su snimanje spota izdaleka pratili i neki stranci. Gospođa u ranim tridesetima pitala je jednog člana klape što znači “Škuribanda”. Tenor klape je upregnuo svoje znanje engleskog pa se misli “škuro je dark, banda je strana, odnosno side, dakle, dark side…” Ne rekavši ništa od onog o čemu je razmišljao, veselo je zavrtio glavom i rekao: “A ne, ne gospođo, ne more vam se to prevesti, to se samo čini, od gušta!”

Stoga Klapa Puntamika poručuje svima, a pogotovo publici u Vodicama ovog ljeta – guštajte u “Škuribandi”.

Komentariši