Naslovi

Davor Borno zapjevat će na CMC festivalu

Novim singlom i videospotom “Kad zagrmi dalmatinska” Davor Borno najavljuje znakovit nastup na ovogodišnjem CMC festivalu. Pjesma je ujedno i naslovna numera najnovijeg Bornovog devetog po redu albuma koji će biti promovisan tokom festivala u Vodicama.

Razigrani videospot  snimljen je na atraktivnim lokacijama na hrvatskoj obali. Ova numera prati i slavi ljepotu Dalmacije i Dalmatinki uz neizostavne elemente tradicije i tipičnih obilježja života temperamentnog juga Hrvatske. Autori pjesme su Ljubo Šeperić Luppo, Hrvoje Buva i Mario Mikšić, a Bornova interpretacija dala je energiju pjesmi koja će ovog ljeta sigurno mnoge podići na noge.

Jako se veselim ovogodišnjem festivalu, jer osim što promovišem novi album, nastupit ću dva puta! Naime, učestvujem i u singlu ‘Srce hrvatsko’, koju izvode ‘Tri mušketira i prijatelji’. Kasnije ću ‘zagrmit’ i sam. Uzbuđen sam, iako u 30-godišnjoj karijeri imam 15 festivalskih nastupa. Veliko mi je zadovoljstvo biti dio ekipe ‘Lupo Music’ produkcije i nadam se da će moj album s 12 novih pjesama biti pravo iznenađenje za ljubitelje hrvatskog mediteranskog popa – rekao je Davor Borno.

Komentariši