Naslovi

Marina Tucaković otkrila svoju omiljenu pjesmu

Tekstopisac Marina Tucaković i dalje vodi bitku sa opakom bolešću, o čemu je u nekoliko navrata otvoreno govorila za medije. Kako kaže, stanje je, za sada, nepromjenjeno i stalno varira. Nekada se osjeća dobro, a nekada potone.

Onako se osjećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod ljekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sjedim kod kuće, radim pjesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vrijeme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pjevači slabo rade – rekla je Marina.

Pjevači me slabo zovu za pjesme. Svi kažu da im je kriza, ali to sve povlači i tim koji je oko njih. Samim tim i tekstopisci ne zarađuju dovoljno. U jednu ruku i razumijem estradu, jer nema gdje da im se uloženi novac u pjesme vrati. Nekad imam inspiracije da napišem tekst, nekada ne. Sve zavisi od trenutka, emocija – poručuje Tucakovićeva koja na pitanje da li joj je borba koju vodi rodila neke nove inspiracije za još emotivnije balade, odgovara.

Kud će mi veći bol od ovog što proživljavam? Ne bih još i u pjesme da ga pretočim. U teškim situacijama mi najviše pomaže pjesma „Kukavica“, nju doživljavam i to je numera za sva vremena. Ne mogu reći omiljena, ali je uvijek rado slušam. Interesantno je da sam mislila da će pjesma Harisa Džinovića „Ostariću neću znati“ biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala je hit – kaže ona kroz osmijeh i najavljuje neke nove projekte.

Izvor: (express/alo)

Komentariši