Naslovi

Mejaši na CMC festival stižu s Crvenom jabukom, ali i svojom najromantičnijom pjesmom

Kakav bi to CMC festival bio bez punk drmeša Mejaša? Ovoga puta na veliku vodičku pozornicu Mejaši dolaze s Crvenom jabukom, ali i najromantičnijom pjesmom do sada. “Sanjam te” je jedini neobjavljeni duet s aktualnog albuma “Nova godina”, a predvođena je autorskim rukopisom Nikole Bosilja.

Velika je čast kad jedna legenda poput Žere otpjeva tvoju pjesmu. Mislim da nam takav stil muzike s godinama bolje leži i da ćemo u budućnosti težiti prema tome. Edo i Žera su stvorili jednu tako lijepu atmosferu u pjesmi da me ne bi začudilo ako padne i pokoja suza ovog ljeta. Osim mene tekst potpisuje i Denis Dumančić, a aranžman Branimir Mihaljević i njegov sin Marko Mihaljević – rekao je Nikola Bosilj.

Ova pjesma je ujedno i svojevrsna najava novog stila Mejaša, ali ćemo svakako zadržati naš prepoznatljivi zvuk koji smo stvarali s godinama – dodao je Edo Drakulić.

Novi spot snimljen je u varaždinskom lokalu Living Rooms koji odiše romantičnom atmosferom. Kadrovi su snimani i u popularnom Žerinom lokalu Žerabar na zagrebačkoj adresi. Ovaj lokal interijerom budi sjećanje na neka starija vremena. Ipak, posebno zadovoljstvo je kada određenu pjesmu mogu izvesti i uživo tako da se jako raduju CMC festivalu u Vodicama.

Mejaši se svake godine vraćaju na CMC festival iz razloga što je to revijalni festival. Nema određenog presinga i ovo je odlična prilika za druženje s kolegama s kojima se sada već dugo nismo vidjeli. Međutim, ovo je prilika i kako bi vidjeli prolazi li naša pjesma kod publike. CMC festival je najbolji festival koji postoji u Hrvatskoj i vjerujem da će opstati i 100 godina – zaključuje Nikola Bosilj.

Komentariši