Naslovi

Pravi izazov za Massima: Koncert u Lisinskom uz epidemiološke mjere

Poznati umjetnik Massimo Savić održao je ekskluzivni koncert za 270 gledatelja u koncertnoj dvorani Lisinski. Ovaj spektakl ući će u historiju jer je prvi popularni koncert koji se održavao i virtuelno.

Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 270 gledatelja u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svjetla, režija, ton i video majstori pobrinut će se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu glazbu možemo približiti široj publici – rekao je Massimo.

Massimo je rekao da je svoj koncert posvetio zdravstvenim radnicima koji su najviše bili pogođeni prethodnom godinom.

Zbog epidemiološke situacije pazilo se na razmak između gledatelja u dvorani, a ulaznice za nastup mogli su kupiti i oni koji su bili u toplini svojih domova i također uživati. Pjevač je sretan kako se sve odvilo.

Ovo je bio pravi izazov. Nikad nisam imao online koncert, koji komunicira s raznim ljudima iz raznih država – rekao je.

Moram naglasiti da za to morate imati ekipu, ljude koji vjeruju da se nešto može ostvariti. Ne smijemo se ponašati kao divljač u koju su uperena svijetla – zaključio je i dodao da je istinski uživao u nastupu. 

IZVOR: 24sata.hr

Komentariši