Naslovi

Promocija pjesme i spota „Luda“: Luka publici poklanja svoj prvijenac

Zapamtite ime Luke Kozarevića jer će upravo ovaj muzičar postati vaš omiljeni lik sa estrade! Iako se oduvijek bavio muzikom, odlučio je da izađe iz „kruga prijatelja“ i pokloni široj masi svoj singl.

Ploviti morem koje se zove muzika oduvijek mi je bila želja. Tu želju sam sebi ispunjavao ne tako rijetko, ali u krugu meni dragih ljudi. Ja volim da kažem da sam, do sada, pravio koncerte „malom krugu, velikih ljudi“. Upravo ti ljudi su razlog zbog kojeg sam se odlučio predstaviti široj publici – izjavio je Luka.

Luka je svoje muziciranje podigao na viši nivo sasvim neobavezno, neopretećeno i sa formom ličnog zadovoljstva krenuvši na časove pjevanja kod Igora Vukojevića. Upravo Igor je autor muzike i teksta singla kojim vam se Luka predstavlja, dok aranžman potpisuje Alek Aleksov.

Čuo sam pjesmu „Luda“ koju je Igor napisao davno. Nije mi trebalo mnogo da prepoznam da je to ono što ja volim da slušam, i sa temom koja je neprolazna i o kojoj bi mogao da pjevam iskreno i sa uživanjem – nastavlja Luka.

Za singl „Luda“ snimljen je i adekvatan spot po scenariju maestralnog Jasmina Pivića. Spot je sniman na nekoliko različitih lokacija u Bosni i Hercegovini i možemo ga svrstati u sam produkcijski vrh.

Svojim singlom Luka je htio da publici prenese poruku, rekavši: Pošto živimo u vremenu kada se u svemu traži poruka, ja želim da prenesem svoju, a to je da budete pametni, staloženi, mirni, ali u ljubavi ludi.

Luka će sigurno vrlo brzo naći put do vašeg srca, a od njegovog prvijenca očekujemo ništa manje od hita. „Luda“ premijerno poslušajte na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije, kao i na TV Kanalu Hayat MUSIC.

Komentariši