Naslovi

Džejla Ramović: “Da li sam ja došla do toga?”

Nova pjesma u sklopu projektu Radija S – “Zvezde pevaju zvezde” je „Ginem“ a izvodi je Džejla Ramović. Tema ovog projekta je Ex – Yu muzika, a pjesmu grupe Magazin, Džejla je slušala u kući od kad se rodila, jer je to muzika koja se stalno slušala u porodici Ramović.

Zanimljivo je da je pjesma starija od pjevačice 4 godine, a njena mladost je donijela novi zvuk i svježinu, što je i glavna ideja ovog projekta.

– Kada su mi rekli da treba da obradim numeru “Ginem”, ja sam rekla ‘top!’. Pjevam je cijeli svoj život, odlično je znam i bila sam oduševljena -rekla je Džejla gostujući na Radiju S.

Bila je iznenađena kad je shvatila da ima status zvijezde:

– Bila sam jako srećna kada sam dobila poziv za učešće u projektu „Zvezde pevaju zvezde“ pitala sam se ‘Da li sam ja došla do toga?’ pošto pratim projekat već godinama dok još nisam bila poznata.

Inače, malo je poznato da su sve sestre Ramović talentovane za muziku. Džejla ne krije da jedna od sestara, po njenom mišljenju ima najljepšu boju glasa:

-Srednja sestra Lejla, mislim da ima najljepšu boju glasa na svijetu i uvijek kažem da bolje pjeva od mene – ispričala je Džejla za Radio S.

IZVOR: blic.rs

Komentariši