Naslovi

Goran Bregović: Depresija sve više uzima maha

Prije desetak dana objavljeno je kako je mlađa sestra Gorana Bregovića, Dajana Bregović-Marić, preminula je u 61. godini u Splitu. Ovaj gubitak posebno teško pao je Goranu, a kako pišu srbijanski mediji, Bregović je pao u depresiju, samo šuti i plače.

Goran je bio izuzetno vezan za mlađu sestru. Iako nisu živjeli zajedno jer su Bregini roditelji bili razvedeni, pa je sestra bila s ocem u Splitu, a on kod majke u Sarajevu, on je često boravio ljeti kod sestre i puno ju je volio! Zato ga je njena iznenadna smrt i te kako pogodila – kazao je izvor.

Ne znam kako će prebroditi gubitak jer depresija sve više uzima maha. Dobio je i antidepresive koje pije kako bi se oporavio, pa se njegovi najbliži nadaju da će mu vremenom biti lakše. Što će, život ide dalje iako je gubitak zaista težak –  dodao je izvor. Goran Bregović je s mlađom sestrom Dajanom proveo mladenačke dane budući da su njihovi roditelji Franjo i Borka bili razvedeni pa je povremeno živio u Splitu i Sarajevu. Imali su još jednog brata, Predraga.

Izvor: index.hr

Komentariši