Naslovi

Pjevačica prošla kroz pakao: Nina Badrić morala pozvati policiju

Pjevačica Nina Badrić proživjela je pravu dramu kada je jedan od fanova uhodio ispred stana u kojem živi u Zagrebu. Nažalost, kako pišu hrvatski mediji, Nina je morala da se obrati policiji. Ona je odlučila prijaviti nepoznatog muškarca koji je učestalo uznemiravao jer je navodno htio da sa njom ostvari prisniji odnos.

S obzirom na to da Badrićeva nije željela da ima bilo šta sa njim, morala je da se obrati policiji. Cijeli slučaj je prvo završio na splitskom Opštinskom državnom tužilaštvu, ali je kasnije sve prebačeno na isto tužilaštvo u Zagrebu, s obzirom da muškarac tamo ima prebivalište.

Sud mu je izrekao mjere opreza koje se odnose na zabranu prilaska Nini Badrić, zabranu bilo kakvog uspostavljanja veze sa njom, kao i na zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

Kako navode pojedini mediji, ovo nije prvi put da je Nina bila žrtva uhođenja. Organizatori jednog božićnog koncerta u Bjelovaru, još 2012. godine, morali su da kontaktiraju policiju uočivši obožavatelja koji ju je pratio više od godinu dana. Ista se situacija dogodila u Splitu kada je, jedan od obožavatelja, pokušao da upadne na scenu i prođe preko obezbjeđenja. Ubrzo se ustanovila da se mladić pojavljivao na svim lokacijama gdje i Badrićeva, od koncerata do večernjih događaja.

Život na estradi ima svoje prednosti i mane. Zaista kontakt sa publikom i pratiocima izaziva posebnu emociju, ali nažlost tu je i ona tamnija strana. Neki ljudi jednostavno ne poznaju granice i vrlo često ih pređu, što dovodi do nelagode za obje strane. Na sreću, do sada, nije zabilježen veći incident, te se nadamo da će tako ostati i u budućnosti.

Komentariši