Naslovi

Dženan Lončarević: Iskreno o temama koje potresaju estradu

Zbog epidemiološke situacije koja je zadesila čitav svijet, mnoge branše su ostale „blokirane“. Pogođena je muzička scena, gdje izvođači nisu u mogućnosti da imaju javne nastupe.

Iako ovih mjeseci, kao i mnogi drugi, nije u mogućnosti da bude punom parom na muzičkoj sceni, popularni pjevač Dženan Lončarević drži idalje dobro raspoloženje. Na pitanje šta radi ovih dana, pjevač se našalio da „nastupa po kućama“.

Nastupam po kućama. Šalim se! U principu radim sve ono što radim i kad ima nastupa, sve se svodi na muziku. Malo studio, malo planiranje novih projekata, uglavnom samo muzika i muzika – istakao je na početku, dodajući da uvijek kaže da je život lijep i da to preporučuje svima da žive punim plućima.

Mnoge Lončarevićeve kolege počele su da zarađuju mimo muzike otkako je nastala kriza, ali on za sad ne brine o novcu.

Ako se svelo na to da je muzika samo novac, onda je pojedincima i potrebno da se bave drugim poslom. Ja gladan nisam, hvala Bogu. Bit će posla. Naravno, ne libim se nikada i nije mi strano, niti bi me bilo sramota da se bavim i nekim drugim poslom– kaže Dženan i dodaje ono što uvek ističe, a to je da je “muzika ljubav”.

Kao neko ko u svom repertoaru ima veliki broj ljubavnih pjesama, nikad ne govori o svom ljubavnom životu. Ipak, ono što je htio da otkrije o djeliću svoje privatnosti opet je protkao kroz svoju karijeru. Istakao je da ima mnogo njegovih pesama u kojima se pronalazi kad je riječ o ljubavi. A da li lako oprašta ljudima, Dženan je kratko rekao: Ja oprostim uvek, ali ne zaboravim!

IZVOR: alo.rs

Komentariši