Naslovi

„Baraba mekog srca“: Novi album najavljen „Bambinom“

Poznatog pjevača i umjetnika Nenu Murića ne trebamo posebno predstavljati. „Baraba mekog srca iz komšiluka“, kako ga već mnogi prepoznaju po istoimenom hitu, srca nam je već odavno osvojio pjesmama „Stope da ti ljubim“, „Boli duša“, „Pustinja“, i mnoge druge.

Prije nešto manje od dva mjeseca, Neno je publici poklonio pravi ljetni hit „Bambina“ koji donosi muzičko osvježenje i potpune novitete u dosadašnjem radu. Pjesmom je najavio publici album koji će nositi simboličan naziv, „Baraba mekog srca“, poput istoimenog hita koji je obilježio njegovu karijeru.  

Na albumu će se naći trinaest pjesama, a ekipa Hayat Produkcije imala je priliku neke već da čuje.

Pjesme koje su se našle na novom albumu su veselog karaktera, baš onakve kakve smo naučili od našeg Nene. Veoma mi je drago što je Neno i autor većine svojih pjesama. Vrlo nam je važno da naši mladi izvođači i autori imaju super ideje, koje će u konačnici predstavljati bh. muzičku scenu. U svakom smislu smo spremni da podržimo takav rad, a Neni želimo puno sreće sa novim albumom – rekla je Amela Karačić, zamjenica direktora Hayat Produkcije.

Ahmed Švrakić na čelu Hayat Produkcije je uvijek spreman pomoći mladim izvođačima i pružiti ono što je važno za njihov prosperitet.  

Dok album čeka svjetlost dana, uživajte u Reggeaton zvukovima „Bambine“.

Komentariši