Naslovi

Alen Hrbinić i spot za “Liniju života”: 3. augusta promocija albuma u Sarajevu

Alen Hrbinić u Njemačkoj, gdje živi i radi, snimio je spot za pjesmu „Linija života“, koja će najaviti promociju njegovog albuma „Furam“.

Naime, on će 3. augusta u Sarajevu kolegama i publici predstaviti CD sa 15 pjesama.

Sretan sam što će  „Furam“ konačno biti pred publikom. To se trebalo desiti još u martu, ali zbog koronavirusa smo sve morali prolongirati. Sad su se stekli solidni uslovi za promociju i nadam se da se ništa neće promijeniti u narednom periodu. Zajedno sa Hayat Productionom, koji je moja matična kuća, dogovorili smo sve detalje, a promocija i svirka za zvanice bit će upriličena u Aquarius Villsu – kaže pjevač.

Alen Hrbinić
Arel Češljar, Alen Hrbinić, Ammar Švrakić

Novi album Alen je najavio i u aprilu singlom “Moje srce kuca samo za tebe”. Spot za “Liniju života”, koju potpisuje fenomenalni tandem Dino Muharemović – Mahir Sarihodžić, već je završen i čeka svoj trenutak.

Na albumu sam okupio vrhunsku ekipu profesionalaca. Moj rad nije ostao nezapažen tako da sam dobio i poziv iz Hrvatske da album bude plasiran i na njihovo tržište. Nakon Sarajeva album “Furam” trebao bih predstaviti i u Zagrebu, ali i Njemačkoj – govori Hrbinić.

Komentariši