Naslovi

Jole Radonjić za HP Show: emocija je nešto što varira od izvođača do izvođača

Jole Radonjić, muzičar iz Crne Gore, ljubav prema muzici gaji još od malena, a svoj talenat pokazao je na mnogim takmičenjima i festivalima. U ovonedjeljnom HP Show po prvi put bio je gost naše produkcije.

Zadovoljstvo mi je biti ovdje sa vama i nadam se da ću biti jedan od aktivnih članova vaše produkcije – kaže Jole.

Jole je, iako je rođen u Podgorici, svoju karijeru nastavio graditi u Beogradu. Iza sebe ima dosta pjesama, a njegova muzika najbolje opisuje njegovu emociju koju publici prenosi.

Imam nekih desetak pjesama koje sam spremio i prvi put ih objavljujem. Mislim da za sve treba sačekati pravo vrijeme, a ja mislim da je to upravo sada.

Kada je riječ o emociji, Jole tvrdi: Emocija je nešto što varira od izvođača do izvođača. To je nešto što u nama leži, bez obzira na trend i nešto što se traži, na kraju opet pjesmu iznensemo sa našom emocijom i očekujemo reakciju publike. Zbog toga i radimo.

U našoj emisiji, ove nedjelje Jole je otpjevao i pjesmu koju je za njega radio Armin Šaković. Kako se to Arminova pjesma našla kod Joleta i kako se desila saradnja možete pogledati u emisiji koja će se naći na Facebook profilu i zvaničnom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

Komentariši