Naslovi

Fatmir Sulejmani za HP Show: jako je teško naći dobrog insana iz iste branše

Fatmir Sulejmani je mladi bosanski pop pjevač koji se našao u HP Show emisiji u predivnom restoranu Park prinčeva ove nedjelje. On je nedavno za svoju izdavačku kuću izabrao Hayat Production, a ove nedjelje pričao je o nastupima i svojim kolegama.

Generalno puno sujete vlada na estradi. Rijetko se desi da upoznaš muzičara i pjevača da nema tih nekih kompleksa. Iz tog razloga izbjegavam da se družim sa takvim ljudima. Jako je teško naći dobrog insana iz iste branše – kaže Fatmir.

Svi pjevači kažu kako je emocija najbitnija u svakoj pjesmi. To je stvar koja nas odvaja. To je naš identitet. Svako muziku doživljava na svoj način i tako je iznosi – ističe Fatmir.

Kako radi širom svijeta, naglasio je koliko je bitno poznavati publiku i ljude sa kojima radiš.

U ovom poslu moraš biti psiholog iz više razloga, počevši od repertoara do ponašanja sa ljudima. Pošto radimo u svim dijelovima svijeta, mentaliteti su različiti, kao i muzika koju publika želi čuti.

Fatmir je u emisiji zapjevao najljepše pjesme, a vi je možete pogledati na na šem Facebook profilu kao i na zvaničnom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

Komentariši