Naslovi

Generalni direktor Hayat TV-a se obratio gledaocima, partnerima i zaposlenicima

Generalni direktor Hayat TV-a, Elvir Švrakić, obratio se gledaocima Hayat TV-a, partnerima medijske kuće i zaposlenima u televiziji zbog novonastale situacije izazavane pandemijom korona virusa, a mi vam prenosimo u cijelosti dopis generalnog direktora.

Poštovani gledaoci, poštovani partneri, poštovani zaposlenici,

ovo je vrijeme bez presedana u historiji civilizacije. Pandemija utiče na nas, na zdravlje naših najmilijih, na posao kojim se bavimo, na stanje globalne ekonomije. Život ide dalje, malo drugačije, idemo kroz nove izazove, ali želim da znate da je Hayat tu za vas i uz vas.

Složno

Hayat je osnovan prije 30 godina, i u ovom periodu iza nas preživjeli smo sa vama oluje koje kroz koje je prošla Bosna i Hercegovina, oluju kroz koju je prošao cijeli svijet. Tokom ovog zajedničkog putovanja radili smo u interesu gledalaca, partnera i zaposlenih. Ova pandemija će bez sumnje postati novo poglavlje u knjigama historije, ali naša vizija, ciljevi, i obaveze prema vama neće se mijenjati.

Mnoge kompanije u svijetu danas pomažu, stavljaju se u cilj da zajedno prebrodimo ovo vrijeme, jer niko od nas ne može sam. Pozivam partnere da zajedničkim snagama olakšamo kupcima, pozivam finansijski sektor da najugroženijim kategorijama pomogne jer će oni to znati cijeniti u vremenu koje dolazi poslije oluje, pozivam Vlast, Krizne štabove da shvate situaciju najugroženijih kategorija društva tokom ove krize, i da sada rade isključivo u njihovom interesu. Svi mi moramo podržati naše zaposlene, svi moramo tražiti načine kako pomoći našim kupcima. U ovim mjesecima vidimo povratak humanosti, veliku ljubaznost, međugeneracijsku podršku i solidarnost te izuzetnu hrabrost. U vremenu poput ovog, hrabrost, velikodušnost, solidarnost i sloga stvaraju nove vrijednosti.

Tu smo da olakšamo teške trenutke vama, našim vjernim gledaocima

Naše programe smo odmah prilagodili trenutnoj situaciji, publici i radimo samo u vašem interesu. Nas cilj je nepromijenjen, da vam pružimo provjerene, pravovremene informacije, da vam olakšamo vrijeme sa interesantnim zabavnim programima i serijama. Uvijek smo bili uz vas, pogotovo uz najugroženije kategorije, iznemogle, bolesne, kao i uz kategoriju društva koja je stvorila našu Bosnu i Hercegovinu, boračku populaciju i one najiskusnije u našem društvu, majke, nane, očeve, djedove.

Tu smo da pomognemo našim partnerima

Hayat je spreman za pomoć u osiguranju najkvalitetnije komunikacije između klijenata i kupaca, u ovim nesigurnim vremenima.

Kroz sve naše medijske servise, televizuju kao najjači medij, zatim sve segmente digitalnih medija, omogućavamo vam da lahko dođete do svog kupca ili do korisnika vaših usluga. Dok se preduzeća upuštaju u nove načine prodaje, mi vam nudimo nove načine komunikacije. U proteklim godinama neprestano istražujemo načine kako doći do kupca i u tom smislu dostigli smo trenutni maksimum. Mi svakodnevno našim informacijama dolazimo do miliona vaših kupaca širom svijeta.

Tokom ovog razdoblja neizvjesnosti, Hayat je u mogućnosti pružiti vam publiku od preko 3 miliona domaćinstava širom svijeta, što ne može nijedan drugi medij u Bosni i Hercegovini. Bili smo sa vama do sada, pružili smo vam profesionalnu uslugu, pouzdanost i sigurnost. Bit ćemo sa vama i u ovom vremenu oluje, ali i poslije.

Poslije oluje bit ćemo podrška bosanskohercegovačkoj privredi, podrška poljoprivredi, stočarstvu, i srodnim industrijama koje su okosnice naše ekonomije.

Nadam se da ćete nastaviti partnerski odnos sa nama, te da ćete na tak način podržati rad preko 170 zaposlenih u Hayatu, a i omogućit ćete svojim kupcima da dobiju najbolje informacije.

Odgovor na vaša pitanja možete dobiti putem maila prodaja@hayat.ba, 24 sata dnevno.

Vodimo brigu o našim zaposlenicima

Prije ove oluje, sada, a i u vremenu poslije, vi ste naša najveća vrijednost. Podrška vama tokom ovog kriznog razdoblja presudna je za pružanje usluga koje su potrebne koje su potrebne gledaocima i partnerima. Poduzeli smo sve mjere da na vrijeme obezbijedimo vašu zaštitu. U februaru smo dobro proučili stanje sa korona virusom, te sa velikim iskustvom iz vremena agresije na Bosnu i Hercegovinu, uradili smo plan za vrijeme nove krize, koji smo počeli primjenjivati i prije donošenja mjera Vlade i Kriznog štaba. Na prvom mjestu nam je vaša zaštita i finansijska sigurnost. Na taj način vi možete brinuti o svom zdravlju i zdravlju vaše porodice, istovremeno profesionalno radeći svoj posao, a podržavati i naše partnere. Iznimno cijenim vaš angažman, vaše razumijevanje dok zajedno plovimo nemirnim vodama. Obaveze koje smo preuzeli prema gledaocima i partnerima osigurat ćemo spremni.

Kako još možemo pomoći?

Znamo da su i potrošači i partneri pod stresom, a da su neki od vas suočeni sa značajnim teškoćama. Radimo na pronalaženju novim načina za ispunjavanje vaših zahtjeva i u tom smislu ćemo sve se uraditi da vam olakšamo.

Želim svima da živi i zdravi izađemo iz ovog iskušenja.

S poštovanjem,

Elvir Švrakić

Komentariši