Naslovi

Ruža Efendić objavila cover koji će izazvati suze u očima svim majkama

Ruža Efendić ove godine neumorno radi da svojoj publici priredi što više projekata u kojima će uživati. Početkom godine je objavila pjesmu brzog ritma „Ruža i trn“ koja je osvojila srca publike, a već nekoliko mjeseci poslije toga objavljuje i baladu „Predugo sam volela“ namijenju za one kojima je ove godine bilo srce slomljeno i koji nisu imali sreće u ljubavi.

Prije nekoliko dana Općina Vogoća je objavila pjesmu „Jedna ljubav, jedna mati“ posvećenu Vogošći na kojoj su radili muzičari i pjevači koji žive u njoj. Tako je Ruža Efendić učestvovala i u stvaranju „himne“ Općine Vogošća. Sada je uradila cover za pjesmu „Moje milo“ u muzičkom studiju Hayat Production za koji je mix i master radio Arel Češljar, izvršni producent muzičke produkcije.

Pjesma Moje milo mi je jako draga i leži mi na srcu. S jedne strane bih mogla reći kako ovaj cover radim za svoju dušu, a opet s druge strane, voljela bih ovim coverom izazvati emociju kod publike koju u meni izaziva ova divna pjesma.“ – izjavila je Ruža Efendić.

Amela Karačić, zamjenica direktora Hayat Productiona, je podijelila sa nama jednu angedotu sa snimanja pjesme u muzičkom studiju.

Jako je lijepo vidjeti kada se izvođač istinski pronađe u projketu koji radi. Ruža je ovaj cover iznijela sa snažnom emocijom. Svi su pomno slušali Ružu dok snima cover i gledali kako, dok pretvara emotivni tekst u pjesmu, teku joj suze niz lice, taj osjećaj je neprocjenljiv.

Poslušajte cover za pjesmu „Moje milo“ Ruže Efendić!

Komentariši