Naslovi

Frutma Kids lansira hit singl “Barbika” uz slatki glas Une Čengić

Uzbudljiva vijest stiže iz svijeta dječije muzike!

Frutma Kids, omiljeni bend najmlađih ljubitelja muzike, predstavlja svoj najnoviji hit singl pod nazivom “Barbika”, koji je odjeknuo zvučnicima uz neodoljiv vokal mlade i talentovane Une Čengić.

Pjesma “Barbika” donosi simpatičnu priču o prijateljstvu između djevojčica i njihovoj ljubavi prema popularnim igračkama, Barbikama. U ritmu zarazne melodije, Una Čengić opjeva svoju blisku vezu sa svojom dragom drugaricom, Barbikom, koja joj čini svakodnevne trenutke posebnim.

Ova mala umjetnica opisuje svoje prijateljstvo kroz stihove poput:

“Imam jednu drugaricu i mnogo je volim

Da se igra sa mnom ne moram da molim”

Sve djevojčice će se bez sumnje identifikovati s emocijama izraženim u pjesmi, a posebno će se radovati stihovima koji slave ljubav prema igri i prijateljstvu:

“Barbi, Barbi, Barbika prelijepoga lica

Barbi, Barbi, Barbika moja drugarica”

Ovaj veseli singl podsjeća nas na bezbrižne dane djetinjstva i igre s omiljenim lutkama koje su uvijek dio posebnih avantura. Pored toga, pjesma “Barbika” podstiče djevojčice da istraže svoju maštovitu stranu, oblače roze boje, i budu svoje vesele i šarmantne Barbike.

Frutma Kids bend donosi osvježenje na dječiju muzičku scenu, a “Barbika” je još jedan neodoljivi dodatak njihovom impresivnom repertoaru. Pjesma je već postala omiljena među mališanima, a očekuje se da će postati pravi hit na dječjim rođendanskim proslavama i dječjim zabavama.

Započnite dan s osmjehom i uživajte u ritmu “Barbike” uz Frutma Kids – pjesmu koja širi ljubav, radost i pozitivnu energiju među najmlađima!

Premijera singla večeras u 18 sati na Yt kanalu HP Kids

Link će biti dostupan za pregled u 18 sati: