Naslovi

Frajle otkazale koncert u Mostaru zbog Dana žalosti

Frajle

Koncert Frajli planiran za 25. maj u Mostaru u dvorani Stjepan Kosača je otkazan zbog Dana žalosti u Federaciji BiH.

Ženski trio, popularne Frajle, slave svoj 14. rođendan, a kako su izjavile u jednoj TV emisiji koncertna turneja u Bosni i Hercegovini slobodno može da nosi baš taj epitet, rođendanski.

Njihovi koncerti su već unaprijed rasprodani širom regije, a tako je i sa koncertima koji će se održati u gradovima naše zemlje.

Pa će tako djevojke nastupati u Tuzli 23. maja u Bosanskom kulturnom centru, odmah dan poslije veliko slavlje očekuje se u Gračanici 24. maja u BKC-u, dok će 26. maja Frajle održati veliki koncert u Sarajevu u Bosanskom kulturnom centru.

Koncert planiran za 25. maj u Mostaru u dvorani Stjepan Kosača, je otkazan zbog Dana žalosti u Federaciji BiH. Informacije o kartama i povratu novca od istih možete pronaći na službenim stranicama benda The Frajle te organizatora Altermedia, te na kupikartu.ba

Karte za koncerte u Tuzli, Gračanici i Sarajevu možete nabaviti putem platforme kupikartu.ba, znamo da dobro rođendansko slavlje uvijek prati dobro veselje, a to je ono što ove djevojke prirede na svakom svom nastupu.

Izvor: Klix.ba