Naslovi

Alen Hrbinić snimio spot za novu pjesmu!

Alen Hrbinić, novi singl

Alen Hrbinić snimio jučer je snimio spot za novu pjesmu “Nema nama nazad”, za koju tekst i muziku potpisuje hitmejker Dino Muharemović.

“Već na prvo slušanje ovaj singl “miriše” na pjesmu koja će sigurno ostati dugo, jer vrlo brzo “ulazi u uho”. Veselih nota, dobrog ritma, a tako je to kad pjesmu stvaraju naši ponajbolji autori, kompozitori i aranžeri,” izjavio je direktor Hayat Production, Ahmed Švrakić.

Atmosfera na snimanju spota je bila više nego odlična. Spot se snimao u poznatom lakalu na Baščaršiji, “Havana”, koja je u vlasništvu braće Ćeremida.

“Super je pjesma, ali će i spot biti odličan“, rekao nam je režiser spota Alen Morris.

-Kako kažu, tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati. Sa Dinom sarađujem već nekoliko godina i vjerujem da će tako biti i u budućnosti. Aranžman je moje djelo, a sigurno da će harmonika u mojoj pjesmi mnoge iznenaditi – kaže Alen Hrbinić.

-Kada sam u Sarajevu, vrijeme često provodim u Havani u kojoj se svakodnevno druže brojne kolege pjevači i muzičari. Drago mi je da sam novi spot snimio u ovom omiljenom sarajevskom okupljalištu, a posebno hvala braći Ćeremida što su nam dali Havanu na raspolaganje – kaže pjevač koji dodaje da bi premijera spota trebala biti krajem aprila ili početkom maja.

Pročitajte i ovo: Alen Hrbinić nastavlja da oduševljava publiku – Novi singl “Bolujem, boluješ”