Site icon Hayat Production

Alen Hrbinić snimio spot za novu pjesmu!

Alen Hrbinić, novi singl

Alen Hrbinić snimio jučer je snimio spot za novu pjesmu “Nema nama nazad”, za koju tekst i muziku potpisuje hitmejker Dino Muharemović.

“Već na prvo slušanje ovaj singl “miriše” na pjesmu koja će sigurno ostati dugo, jer vrlo brzo “ulazi u uho”. Veselih nota, dobrog ritma, a tako je to kad pjesmu stvaraju naši ponajbolji autori, kompozitori i aranžeri,” izjavio je direktor Hayat Production, Ahmed Švrakić.

Atmosfera na snimanju spota je bila više nego odlična. Spot se snimao u poznatom lakalu na Baščaršiji, “Havana”, koja je u vlasništvu braće Ćeremida.

“Super je pjesma, ali će i spot biti odličan“, rekao nam je režiser spota Alen Morris.

-Kako kažu, tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati. Sa Dinom sarađujem već nekoliko godina i vjerujem da će tako biti i u budućnosti. Aranžman je moje djelo, a sigurno da će harmonika u mojoj pjesmi mnoge iznenaditi – kaže Alen Hrbinić.

-Kada sam u Sarajevu, vrijeme često provodim u Havani u kojoj se svakodnevno druže brojne kolege pjevači i muzičari. Drago mi je da sam novi spot snimio u ovom omiljenom sarajevskom okupljalištu, a posebno hvala braći Ćeremida što su nam dali Havanu na raspolaganje – kaže pjevač koji dodaje da bi premijera spota trebala biti krajem aprila ili početkom maja.

Pročitajte i ovo: Alen Hrbinić nastavlja da oduševljava publiku – Novi singl “Bolujem, boluješ”

Exit mobile version