Naslovi

Din Omerhodžić predstavio novi singl “Keine frau”

Din Keine Frau

Din Omerhodžić predstavio novi singl “Keine frau”

Tekst i melodiju za pjesmu napisao je Din Omerhodžić. Muziku, mix i master napravio je Shaheed.


“Htjeli smo nešto kompletno novo, inovativno ali i malo retro style, (80’s) sa njemačkim, kao i našim segmentima da stvorimo, i nadam se da nam je uspjelo. ” – rekao je Din.


“Kroz takmičenje, “Njemačka traži superzvijezdu” sam stekao poznanstvo na njemačkim i našim prostorima, međutim nisam imao svoj identitet muzički koji pokušavam sad stvoriti. Spot je snimljen u Frankfurtu, zajedno sa svim mojim prijateljima, time je bila atmosfera izuzetno prijatna i prijateljska (posebno na kraju ko što se može vidjeti u spotu). U scenama snimanim napolju sam imao problema! Biti u potkošulji satima na -2 stepena nekoliko sati, ali se hvala Bogu drhtanje ne vidi u spotu.. Mnogo smo ponosni na ovaj projekat i za 2-3 nedelje već sljedi akustična verzija ove pjesme, i nakon toga, ako Bog da, već sljedeći projekat koji će imati već više naših elemenata.” – dodao je.

Želim istaći osobe koje su bile ključne i koje su mi neopisivo puno pomagali njihovim trudom: Moj najbolji drug Ivan i rodjeni brat Edin, koji zajedno stvaraju moj menadžment.

Pjesmu poslušajte na linku ispod:

Možda vas zanima: