Naslovi

Stručnjak tvrdi da zna što se dogodilo s Madonninim licem, a mi smo se prisjetili kako je izgledala prije ove šokantne transformacije!

Madonna

Stručnjak tvrdi da zna što se dogodilo s Madonninim licem, a mi smo se prisjetili kako je izgledala prije ove šokantne transformacije!

Madonna je šokirala javnost svojom pojavom na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja, a mi smo se prisjetili kako je izgledala na samom početku karijere.

Pop-kraljica Madonna jedna je od najvećih glazbenih zvijezda 20. stoljeća, no u posljednje vrijeme najviše se priča o njezinim zahvatima, kojima se dovela do neprepoznatljivosti.

Tako se na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy našla u središtu pozornosti, ali ne zbog glazbe, nego zbog svojeg zategnutog lica.

“Madonna mora prestati s plastičnim operacijama i prihvatiti proces starenja. Gotovo je neprepoznatljiva u ovom trenutku”. “Bože moj, što si je to učinila?”, “Je li Madonna nominirana za novo lice godine?” neki su od brojnih komentara na društvenim mrežama, a obožavatelji su se masovno pitali i što si je to napravila.

Njezino lice je za Daily Mail analizirao i estetski kirurg dr. Michale Horn, koji vjeruje da je Madonna nedavno bila na faceliftingu, ali i da je operirala nos.

“Madonna je tijekom godina zasigurno bila na brojnim plastičnim operacijama. Očito je da je prije Grammyja bila na faceliftingu jer joj je koža lica zategnuta i bez bora te joj oči djeluju manje.

Također, prije je imala prirodni nos koji je pristao njezinu licu, no sada djeluje preusko”, istaknuo je, a dodao je i kako je sigurno bila i na tretmanima botoksa te da je pretjerala s filerima.

Ipak, dio obožavatelja stao je u njezinu obranu, ističući kako je pjevačica od samog početka karijere bila kontroverzna i da je upravo to i jedan od razloga njezine velike popularnosti.

Madonna u početku karijere

Rođena kao Madonna Louise Ciccone u Michiganu, u djetinjstvu je bila povučena djevojčica mnogočlane talijanske obitelji, a od malih nogu pokazivala je zanimanje i talent za glazbu, pa je upisala baletnu školu.

S 19 godina odlučila je pokušati ostvariti svoje plesačke snove u New Yorku, gdje je ispočetka jedva preživljavala radeći kao konobarica.

“Moj odlazak u New York bio je prvi put da letim avionom ili naručujem taksi, imala sam 35 dolara u džepu. To je bila najhrabrija stvar koju sam ikada napravila”, prisjetila se jednom prilikom svojih početaka.

Nakon što je u svirala i pjevala u rock-bendovima Breakfast Club i Emmy, 1982. godine objavila je prvi solo singl “Everybody”, ali bez svoje fotografije jer je izdavačka kuća ciljala na afroameričku publiku. Godinu dana kasnije izbacila je svoj prvi album, jednostavnog naziva “Madonna”, a ostalo je povijest.

Pjevačica je oduvijek voljela kombinirati svoju želju za uspjehom sa skandaloznim ponašanjem, pa je u više navrata javnost apsolutno šokirala svojim potezima. Primjerice, u videospotu za pjesmu “Like a Prayer” iz 1989.

Madonna je povezala goruće križeve, rasno miješane seksualne veze, religiju i seksualno zlostavljanje, čime je razbjesnila dio javnosti. Podigla se velika medijska prašina, a Madonni je to išlo samo u korist i toga je bila svjesna.

Prodala je nezapamćen broj albuma. Čak je i papa Ivan Pavao II. zamolio vjernike diljem svijeta da ne idu na njezine koncerte zbog blasfemije. Učinak tolike hajke bio je upravo suprotan, pjesma je postala legendarna.

Možda vas zanima:

Skandal na Sanremu!