Naslovi

“Vino Rumeno” – Rusko Richie predstavio novu pjesmu

Popularni slovenački umjetnik Rusko Richie predstavlja novu pjesmu “Vino Rumeno”. U Sloveniji ga zovu “momak sa gitarom”. Svoju prvu gitaru dobio je na poklon. Počeo je sam da otkriva, svirao je na njenim žicama, a na kraju se u nju i zaljubio. Iz te ljubavi razvila se i ljubav prema izražavanju emocija kroz note. Stihoce isprepletene toplim melodijama objavio je na svom prvom solo alubumu, a publika ga je zapamtila po singlu “Priznat ću joj sve” otpjevanom zajedno sa Žerom.

Sada publici predstavlja novi singl koji će da osvoji srca publike. Riječ je o pjesmi “Vino Rumeno” za koju potpisuje sam muziku i tekst. Na aranžmanu je radio zajedno sa Alešom Zibelnikom, a sve izlazi pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production.

Jednostavno ne mogu živjeti bez muzike. Provođenje vremena u studiju puni mi baterije. Uvijek sam cijenio kreativnosti, i to ne samo u muzici. Svako od nas je stvoren za nešto. Zato sam zaista zahvalan na svemu što sam postigao u prethodnih petnaest godina i na svoj kreativnosti koja je uložena u moj rad – rekao je Rusko.

Ovo je prva saradnja slovenačkog umjetnika i Hayat Produkcije, a nadamo se da će singl “Vino Rumeno” brzo pronaći put do svojih slušaoca. Klikni na link da ga poslušaš!