Naslovi

Adnan Jakupović HITNO operisan!

Popularni pjevač narodne muzike Adnan Jakupovć, završio je u bolnici, gdje je morao hitno na operaciju.

Naime kako saznaje naš portal, Adnan je jučer ujutro otišao u ribolov što je njegov hobi zadnjih godina te u toku dana osjetio jake bolove.

„Počeo me je stomak boljeti i mislio sam da nije ništa alarmantno. Međutim iz minute u minutu bol je bivala sve intenzivnija. Trpio sam jeke bolove u predjelu stomaka. Spakovao sam svoj štap za pecanje, sjeo u automobil i jedva se dovezao do grada. Tada sam pozvao suprugu da dođe po mene. Bolovi su bili neizdrživi. U momentima sam gubio svijest. Supruga me je odmah  odvezla u bolnicu SKB Mostar na Bijelom brijegu“, rekao je Adnan.

Nakon kontrole ljekari su ustanovili da pjevač mora ostati u bolnici i biti hitno operisan.

„Znao sam da nešto nije uredu, ovakve bolove nikada nisam doživio. Doktor Buntić me pregledao i uputio u operacionu salu. On je i izvršio operativni zahvat te kako mi je nakon operacije rekao u pitanju je bilo jako upaljeno slijepo crijevo. Došao sam na vrijeme“ ,nastavlja Jakupović.

Budući da je operacija dobro prošla, Adnan se osjeća mnogo bolje.

„Danas sam dobro hvala Bogu, ali hvala i ovom divnom bolničkom osoblju. Koristim priliku da se zahvalim i doktoru Buntiću i svim sestrama i tehničarima na njihovoj pažnji i ljubaznošću. Zaista sam iznenađen koliko su ovi ljudi posvećeni svom poslu i svakom pacijentu. Još sam sretniji kada vidim da medicinske sestre pjevuše moju pjesmu „Mostarska“ dok rade svoj odgovoran posao. Hvala im jos jednom, nadam se da ćemo se imati priliku sresti i na mom radnom mjestu, uz muziku i pjesmu“, poručio je Adnan Jakupović.