Naslovi

Ramiz Selak iznenadio publiku novim singlom – Potpuno neočekivani zvuk

Ramiz Selak publici predstavlja svoj novi singl „Kada pojaviš se ti“ dostupan na svim digitalnim muzičkim servisim, zajedno s videospotom.

„Kada pojaviš se ti“ krase najemotivniji stihovi koje je Kenan Ferhatović napisao. Pjesma je veoma emotivna, iako njen ritam to na prvu možda i ne otkriva. Ukoliko pažljivo poslušate stihove i pogledate spot shvatit ćete osjećaje koje je Ferhatović htio da prenese. Pored stihova, on potpisuje i muziku za pomenuti singl.

Ramiz Selak ostao je u „svom žanru“, međutim ovog puta dodani su i elementi nešto drugačiji od onoga na šta smo se navikli. U instrumentalu ima nešto zanimljivih, možda i neočekivanih momenata, a neki dijelovi pjesme su u reaggeton maniru. Aranžman potpisuju Arel Češljar i Meho Radoović koji su prepoznali kvalitet i ostavili svoj pečat na novom singlu.

Spot je nastao pod budnim okom mladog i talentovanog Tarika Češljara. Uspio je da kroz dinamične kadrove prikaže jednu ljubavnu priču. Spot je fuzija ideja, stvaranja i zadovoljstva. Za montažu je bio zadužen Mirsad Krišćo. Osim Ramiza u spotu se pojavljuje i mlada djevojka, Enida Đulić, koja je odradila vrhunski posao.  

Pri snimanju spota svakom se segmentu pristupalo ozbiljno, pa smo sigurni da će novi singl brzo doći do svoje publike.