Naslovi

Sabit Husičić Šera u jesen ulazi novim singlom „Sad bih da prebolim“ – PREMIJERNO

Pjevač narodne muzike Sabit Husičić Šera objavio je novi singl pod nazivom „Sad bih da prebolim“.

Na realizaciji pjesme učestvovala je velika ekipa ljudi koji su zaslužni za jednu ovako izvanrednu numeru. Muziku i aranžman radio je Zoran Zoxi Kostić, tekst je djelo Anđele Maksimović, a snimano je u studiju „Music Studio Infinity“.

Nesretna ljubav, zbog svoje razorne snage i drame, oduvijek je bila jedna od velikih tema muzike. Taj bolan i duboki osjećaj zbog kojeg su bekrajna srca drhtala kroz historiju i danas inspiriše mnoge autore da napišu najemotivnije stihove. Singl „Sad bih da prebolim“ govori o jednoj nesretnoj ljubavi. Govori o agoniji i beznađu, a povezana je sa prazninom, tjeskobom i izgubljenošću. „Zbog ljubavi nisam mog'o niže pasti…“ stihovi su pjevača. 

Ovo je još jedno muzičko ostvarenje Šere. U moru danas dostupnih muzičkih pravaca i ritmova, pjesme koje predstavlja nešto su što vrijedi uvijek iznova slušati. On ima za cilj promociju kvalitetnih pjesama narodne muzike jednako vrijednih stihova, aranžmana i interpretacije. Singl „Sad  bih da prebolim“ poslušajte u nastavku!