Naslovi

Zlatko Pejaković u duetu s Ivanom Martićem Ivicom odaje počast svojoj Slavoniji

Zlatko Pejaković u duetu s Ivanom Martićem Ivicom odaje počast svojoj Slavoniji

Dovoljno je reći: Zlatko Pejaković. Legenda domaće muzike vraća se u Vodice i na omiljeni muzički festival čiji je postao zaštitni znak. Za nenadmašnog zabavljača pozornica je oduvijek bila „poseban svijet”, a ovaj.put nastupiti će u duetu s poznatim pjevačem Ivanom Martićem Ivicom.

Što se tiče pozornice, uvijek kažem svom bendu – ‘Dečki, kada dođemo gore to je Crkva, tu moramo biti u službi naroda koji je.došao, da budu veseli i da ih napunimo dobrom energijom’. Ja već dugo tražim dobru pjesmu o Slavoniji, a ovo ne samo da je dobra pjesma nego je i toliko emotivna da sam.progutao četiri-pet knedli dok sam to otpjevao – opisao je svoj doživljaj pjesme i pozornice Pejaković.

Vodička publika će Pejakovića na pozornici gledati dvaput. Uz Mušketire, ali i uz poznatog pjevača dijaspore i vrhunskog zabavljača, Ivana Martića Ivicu, s kojim će izvesti duet “Moja Slavonijo”.

Debitantski je to nastup na CMC festivalu Ivanu Martiću Ivici, muzičaru koji u svom radu gaji ljubav.prema domoljubnoj pjesmi Hrvatske, Hrvatske Posavine te Bosne i Hercegovine. Nastupao je na brojnim manifestacijama širom.svijeta, na mnogima od njih već tradicionalno nastupa, a zato ga veseli i ovaj nastup u Vodicama.

Već sam sad pun emocija i jedva čekam debitirati na CMC festivalu. Sve što nosim u sebi, to ću dati publici – najavio je emotivan nastup Ivan Martić Ivica.

Spoj dva vanserijska zabavljača za vodičku publiku može značiti samo jedno – odličan ugođaj i nikad bolju zabavu 10. i 11. juna na rivi uz more.