Naslovi

Igor Vukojević objavio pjesmu “Za nas dišem”

Bosanskohercegovački kantautor Igor Vukojević objavio je novi singl “Za nas dišem”. Ono što je interesantno da se u ovoj pjesmi i spotu koji je uradio pojavljuje Igorova porodica.

Singl “Za nas dišem” poklon je Igorovoj supruzi za desetu godišnjicu braka.

Po prvi put pjevam zajedno sa kćerkama na nekoj mojoj pjesmi, što je posebna čast i sreća bez granica – rekao je Vukojević.

Dio ljubavi koju čovjek prima u porodici služi kao osnova njegove sreće. Tu najviše osjetimo naše jedinstvo i ljubav, te koliko su jake veze koje nas vežu.

Za singl “Za nas dišem” Vukojević potpisuje muziku, tekst i aranžman. Objavljuje ga s ciljem da predstavi priču koja se osvrće na sve porodične vrijednosti koje su u današnje vrijeme zapostavljene u javnom životu.

Singl je dobio i adekvatan vizualni identitet. Režiju potpisuje maestralni Jasmin Pivić, a u učesnici u spotu su stvarni likovi čija je to zapravo i priča. Igor

U spotu imat ćete priliku vidjeti moju porodicu. Tu je supruga, kćerke i naš psić koji je član naše male porodice – dodao je Vukojević.

Svojim singlom poslao je jasnu poruku – Ponosan, svoj i presretan! Ako imate onoga za koga dišete, slušajte ovaj singl glasno. Smijte se i radujte životu na tom najljepšem mjestu, mjestu gdje je porodica na okupu.