Naslovi

ELVEDINA ŠEHIĆ novom pjesmom prevazišla samu sebe

[PREMIJERNO] ELVEDINA ŠEHIĆ novom pjesmom i spotom prevazišla samu sebe

Zanosna pjevačica, Elvedina Šehić predstavlja svoj novi singl koji nosi naziv „Hvala ti“. Autori singla su Amil Lojo, koji potpisuje muziku i aranžman, te Dženeta Halilović koja je zaslužna za tekst.

Kako Elvedina kaže u svom novom singlu „Život piše romane“. Upravo je to izreka koja poručuje da najveći umjetnici inspiraciju crpe iz života koji je nepredvidiv. Sve se mijenja u jednoj sekundi. Svaki tren ima svoj smisao i svoje značenje. Pun je zapleta, raspleta, ironije i sarkazma.

Singl koji Elvedina predstavlja bit će favorit među ženskom populacijom. Za vizuelni identitet bio je zadužen Anis Mujanović zajedno sa svojim dugogodišnjim saradnikom Elmanom Omićem. Mlada pjevačica zasijala je u spotu i pokazala da je svaki njen novi projekat bolji od prethodnog.

Elvedina je vrijedna mlada dama i siguran sam da će njena karijera nastaviti da ide samo uzlaznom putanjom. Ponosan sam što je za svoju izdavačku kuću izabrala Hayat Produkciju u kojoj je i napravila svoje prve ozbiljne muzičke korake – rekao je direktor Hayat Produkcije, Ahmed Švrakić.

„Hvala ti“ spremna je za zauzimanje prvog mjesta na radijskim playlistama, a vi je slušate u nastavku!

Kako Elvedina kaže u svom novom singlu „Život piše romane“. Upravo je to izreka koja poručuje da najveći umjetnici inspiraciju crpe iz života koji je nepredvidiv.