Naslovi

Emotivna ispovijest ILDE ŠAULIĆ: Otac mi sve više nedostaje

Emotivna ispovijest ILDE ŠAULIĆ: Otac mi sve više nedostaje

Uoči 17. februara, kada će se navršiti tačno tri godine kako nas je legendarni pjevač Šaban Šaulić napustio, ekskluzivno u Sceniranju o njemu govorila je njegova kćerka, pjevačica Ilda Šaulić.

Nasljednica legendarnog pjevača je u intimnoj ispovijesti otkrila nepoznate detalje iz života sa svojim ocem za kog je bila i ostala veoma vezana.

  • Mislim da će mi sa godinama sve više nedostajati. Sad kao zreloj i formiranoj ženi, mislim da će mi i sve više trebati. On je čovjek koji nije puno govorio. Bio je specifičan i veoma mudar. Nas dvoje smo se po pogledu razumjeli, znala sam šta misli, osjeća, da li je nešto kako treba ili nije. Već sad primjećujem da će mi nedostajati i faliti – rekla je Ilda Šaulić u emotivnoj ispovijesti.

Ildi je posebno žao što čuveni pjevač neće gledati odrastanje njene kćerke, ali i dodaje da je raduje što je njena kćerka zapamtila dedu Šabana Šaulića.

  • Žao mi je, posebno u ovom sad periodu, imam djevojčicu koja ima pet i po godina. Drago mi je što ona pamti dedu. Ona se sjeća dede, kad joj je svirao gitaricu. Postoji i lijep snimak, koji ima moj suprug. Mnogo se obradovao mojoj kćerki. Žao mi je što neće gledati kako moja kćerka raste – rekla je Ilda Šaulić.