Naslovi

TANJA LALE ima novi singl “Dobro veče prijatelji”

Tanja Lale

Tanja Lale riješila je da pred povratak na scenu izbaci novi singl. Stigla je brza pjesma “Dobro veče prijatelji” na kojoj je radila vrhunska ekipa. Muziku potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo, tekst Dragana Kajtarzović Šenkovski, a aranžman G-team. Svojim novim singlom poručuje da “imamo hit za novogodišnji dernek”.

Zahvaljujući vrijednom radu i predanosti poslu pojave se pjesme koje uđu u anale dobrih “evergrin” prepoznatljivih pjesama, savršenih za dobar ples, dernek i druženje.

Tanja je novi singl ekranizirala. Za režiju, snage su ujedinili Anis Mujanović i Elman Omić, koji su napravili uspješnu saradnju. U spotu se pojavljuju Tanjini prijatelji, kao simboličan dodatak singlu “Dobro veče prijatelji”.

Kafana je oduvijek bila posebno mjesto i jedan od osnovnih stubova nosača društvenih aktivnosti. Tematika noćnog provoda, kafanskog veselja i ambijenta koji se vezuje za kafanu, zauzeli su dominantno mjesto u novoj pjesmi. Ona dočarava priču o veselom društvu koje je u dobrom provodu. Nije ni čudo što su, oni koji su ranije čuli pjesmu, zaključili da će brzo da zauzme prvo mjesto na radijskim top listama.

Uđite u novogodišnju noć u dobrom raspoloženju. Tanja Lale poklanja vam tri minute dobrog zvuka. Singl “Dobro veče prijatelji” poslušajte u nastavku.