Naslovi

Frontmen bh. rock sastava DUM DUM mijenja profesiju?

Jasmin Fajić Faja frontmen je bh. rock sastava DUM DUM. Posljednji projekat na kojem su radili bio je singl „Dah anđela“ koji je izašao pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production.

Međutim, Faja nas je natjerao da se zapitamo – Mijenja li to on profesiju? Na svom Facebook profilu otkrio je svoj novi hobi. frontmen

Kažu da muškarci kada se približe četrdesetim malo poblesave. Neki to zovu drugi pubertet, neki kriza srednjih godina. E onda ili se razvedu, ili ožene, počnu lumpovati po kafanama, kupe motor ili nađu „švalerku“ (što u pravilu opet vodi do onog prvog) – napisao je u svojoj objavi, te dodao:

Pošto ja ionako nisam iz puberteta nikada ni izašao, a dovoljno sam tvrdoglav i blesav… odlučio sam da se bacim sportom. Pripadam onoj generaciji koja je odrastala na filmovima u kojima su borilačke vještine igrale primarnu ulogu. Kao tinejdžer sam trenirao neke borilačke vještine i uvijek mi je ta vrsta sporta bila mnogo interesantnija od npr. Fudbala. Tako sam prije nekog vremena ušao u klub gdje se ljudi stvarno istinski poštuju i paze.

Da li je Jasmin Fajić Faja jednako vješt u borilačkim vještinama, kao i u muzici, ostaje nam da saznamo!