Naslovi

ANA NIKOLIĆ žestoko izvrijeđala bivšeg supruga zbog kolegice sa estrade

Ana Nikolić i dalje ne želi da čuje za Natašu Bekvalac, a ni bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu. Duet koji je snimio s Natašom Bekvalac, kako kaže, nikad mu neće oprostiti. Ističemo kako je Rasta sa novosadskom barbikom duet snimio u tajnosti. Upravo iz tog razloga Ana je sebi dala za pravo da ih žestoko izvrijeđa.

Djevojka od čokolade je reperu poslala niz poruka. Neke su isplivale u javnost: “Smrade jedan, nemoj nikada više da mi se obratiš”, “Dobro ćeš me zapamtiti. Izdao si me! Meni si obećao, a onda mi radiš iza leđa”, “Sve druge su ti važnije od mene, misliš da ćeš da me uništiš, e pa vidjećeš ti tek ko je Ana”… Prema riječima izvora bliskom reperu, poruke su bile toliko žestoke da ih je neprijatno bilo čitati.

Razlog za ovakvu reakciju Nikolićeve je taj što je ona imala u planu da joj bivši muž uradi nov album. Željela je da ona bude jedina s kojom će snimiti duet, o čemu su već razgovarali. Ana je dodatno osjetljiva zbog toga što joj posljednji album nije prošao kako je planirala. Svoj spas je vidjela u Rasti. Zato je i poludjela što ona nije bila ta kojoj će da uradi hitove i u velikom stilu je vrati na muzičku scenu.

S druge strane, Đurić, kako bi izbjegao dodatne neprijatnosti s bivšom, odlučio je da se ne pojavi na promociji s Natašom, te je na Crnogorskom primorju zakupio hotel na mjesec dana.

Anu su, podsjetimo, dodatno razljutile i priče da su Nataša i Rasta navodno u ljubavnoj vezi, ali i saznanje da je Novosađanka zakazala promociju na Adi Ciganliji baš u isto vrijeme kada je ona pjevala na otvaranju jednog kluba u Beton hali u Beogradu. Zato je tada blokirala svoju koleginicu na društvenoj mreži Instagram, iako joj je dotad skoro svaku fotografiju lajkovala. Uvjerena je da je sve to maslo njenog bivšeg muža kako bi joj se osvetio jer je znao da između nje i Bekvalac postoji animozitet još odranije.

Pročitajte više: Nataša Bekvalac iskrena – Nikada se nisam smatrala dobrom ribom