Naslovi

Ove subote smo „Zajedno“ u HP Showu

Javnost smo upoznali sa novim projektom koji je pokrenula Hayat Produkcija. „Zajedno“ smo stvarali nova djela, rasli i osvajali srca slušaoca. Sada želimo da formiramo zatvornen krug za autore, izvođače i izdavače.

U sklopu sutrašnje emisije govorit ćemo nešto više o samom projektu.

U studiju će nam se pridružiti Jasmin Burek koji je bio prvi izvođač projekta „Zajedno“. On je pod okriljem svoje matične kuće izbacio singl „Ljubim najljepšu“ autora Zaima Poturića. Njegov novi singl prepun je pjesničkih figura koje oslikavaju jednu iskrenu ljubavnu priču. Ova jasna, moćna i zvučna pjesma postat će njegov zaštitni znak i lična karta. Publika je prepoznala kvalitet, a singl se našao na vrhu mnogih muzičkih ljestvica, raznih radio stanica.

Pored Jasmina, sa nama će se družiti i jedna dama. Jedna je od najprepoznatljivijih pjevačica u regiji i veliki profesionalac. Riječ je o Elviri Rahić koja je potpisala ugovor za novu numeru koja izlazi u okviru projekta „Zajedno“. Budući da je sa nama od samih početaka naše Produkcije, bilo je očekivati da će nam se pridružiti i u novom projektu. Otpjevat će za vas velike hitove i osvježiti neke stare koje smo potisnuli.

Vidimo se sutra od 21 h na Hayat TV i putem Facebook streaminga.