Naslovi

Indira Radić nestala sa estrade, evo čime se sada bavi

Indira Radić

Indira Radić godinama nastoji da se ne pojavljuje u medijima i javnosti. Mnogi su se zapitali šta se to s njom desilo. Da li je neko zabranio ili se nekome zamjerila, kome smeta ako je to u pitanju, te zašto izbjegava estradu ako pak nema nijedan problem.

A kako SCANDAL! piše, ona je sama riješila da se povuče i da izbjegava javni život u širokom luku.

Naime, nakon što je hit “Zmaj” proslavio i izbacio u prvi plan, Indira se suočila sa zlobnicima na estradi.

Oni su kopali i rukama i nogama da joj napakoste i zagorčaju život. Kako nam objašnjava njena bliska prijateljica, ona sa tim nije htjela da se pomiri jer nije iz tog svijeta. Odlučila je da ide težim putem i rekla da joj je jasno da sve mora sama da rješava. Vjeruje da ni na koga ne smije da se oslanja.

Indira ne može da shvati zašto neki ljudi imaju potrebu da drugima čine zlo. Nije mogla da vjeruje na šta su sve spremni pojedinci kada je cijenu slave osjetila na svojoj koži, tako da je brzo riješila da se kloni tog svijeta. Kad god je izbacila hit, morala je da se suoči sa mržnjom, lažima, prozivkama i raznoraznim podmetačinama – objašnjava prijateljica pjevačice i dodaje:

Ona i dalje radi, nastupa, ima svoj kanal na Jutjubu i i te kako je tražena i bez medija i reklama. Nije u žiži, ali to je i imala na umu kad se povukla. Maltene dobija preglede na Jutjubu kao da je stalno na naslovnim stranama, tako da je kod nje sve kako treba. Ima žena svoj mir, a da pri tom nije iznevjerila publiku – zaključila je prijateljica.

Izvor: expresstabloid.ba