Naslovi

Koktelsi ove godine na CMC festival dolaze kao farmeri

Koktelsi su bend s područja Kvarnera prepoznatljivi po energičnim nastupima, kostimiranju i autentičnom izričaju na čakavskom dijalektu. U to smo se mogli više puta uvjeriti na CMC festivalu u Vodicama.

Ove godine dolaze kao farmeri, a predstavit će se s agro pjesmom “Kopan kumpire, beren jabuke”.

Ova K______ nas je izbila iz cipelica gore nego i jedna ženska do sad. U početku je krenulo kao prisilni godišnji. Ubrzo smo morali otkrivat’ sve one talente za koje nismo znali ni da postoje u nama. Razglas i instrumente zamijenili smo motikom i traktorom i s pozornica sletili na njive. Moral je još uvijek tu, nada umire zadnja, honorari nisu kao na pozornici, al’ smo na čistom zraku i hranimo se ekološki – kažu Koktelsi koji ovu pjesmu posvećuju svim svojim kolegicama i kolegama muzičarima, te općenito ljudima iz svijeta show businessa koji prolaze ovaj cirkus na sličan način. Neka ovo bude svojevrsna himna svim muzičkim karijerama na čekanju – kažu i dodaju: zato na noge junačke, ruka na srce i zvučnike na najjače.

Glavnu žensku ulogu, te prateću ulogu profesorice matematike u online nastavi odglumila je Martina Križanac. Kamerom je sve snimao Zoran Burazerović, a dronom je letio Milan Joca.

Životinje su nam se priključile na farmi kod Franeta u Juršići i odlično su to odglumile. Mi još imamo neke traume, a sva poljoprivreda se događala u selu Bičići na Barbanštini zahvaljujući Nikoli Pavlakoviću koji nam je sve omogućio i u spotu utjelovio ministra B_______ – rekli su Koktelsi koji jedva čekaju da se ponovno razmašu na velikoj pozornici u Vodicama.

Komentariši