Naslovi

Leteći odred na CMC festival donosi ljubavnu poslasticu s optimističnom porukom

Leteći odred na 13. CMC festivalu u Vodicama predstavit će najnoviji singl “Možda postanemo bolji ljudi” koji na prvu daje jednu jako lijepo poruku u ovim turobnim vremenima. Međutim, pjesma je zapravo ljubavne tematike i upravo je ljubav to što nas može učiniti boljima.

Bez obzira što je iza Letećeg odreda karijera duga 30 godina, kreativni zamor za njih ne postoji, pogotovo kada je u pitanju konstanta benda, frontmen i autor Denis Dumančić. I ova pjesma je autorsko djelo Denisa koji s Fayom supotpisuje tekst, a sa Simba Musicom i aranžman.

Ova pjesma je bila potrebna i dugo je čučala u meni. Više od godinu dana je čekala i pošto je sve bilo friško oko korone nisam htio biti kao svi nego ići u suprotnom smjeru. Vrlo je karakterna pjesma i drska, te sam zato stavio naglasak na ‘možda’. Nisam ja nikad optimističan, ipak smo mi svi samo ljudi – rekao je Denis koji također jedva čeka povratak na pozornicu, pogotovo onu u Vodicama. Bez obzira na vlastiti pesimiziam kaže kako je poruka ove pjesme ipak optimistična.

”Ja vjerujem u nas da bit će dobro sve, samo uvijek ti tu kraj mene budi…”, dio je prelijepog teksta nove balade koja ovoga puta predstavlja Leteći odred. Ona stiže u življem radiofoničnom ritmu, te joj se lako mogu pripisati prefiksi vedro i pozitivno. Videospot koji je ispunjen dinamičnim kadrovima i u kojem članovi Letećeg odreda šetaju ulicama Zagreba potpisuje Tomislav Pović.

Komentariši