Naslovi

Ilda Šaulić progovorila o prinovi: “Stiže nam još jedna princeza”

Ilda Šaulić za nekoliko mjeseci postat će baba tetka, s obzirom na to da njen sestrić, fudbaler Luka Adžić čeka prvo dijete sa svojom izabranicom.

Pjevačica je presretna zbog vijesti o prinovi u porodici, ali ipak ističe da joj smiješno zvuči termin “baba tetka”.

Kad se kaže zvuči smiješno, ali ja se izuzetno radujem. Sestra ima Unu i Luku, koji je poseban jer je bio prva dečja radost koja je ušla u našu kuću. Luka je pravo “tetkino dijete”, pa je sasvim logično da sve što se dešava u njegovom životu pomno pratim. Ovo je divno iznenađenje za sve nas, a sretni smo i što ima prekrasnu vjerenicu. Bože zdravlja, uskoro će u našu porodicu stići još jedna princeza – priča pjevačica.

Ilda Šaulić se dotakla i ljubavnog života brata Mihajla Šaulića, koji je prije nekoliko mjeseci raskinuo vjeridbu sa partnerkom.

Vjerovatno je ljudima interesantno što je još slobodan. (smijeh) Sigurna sam da će se i u njegovom životu na tom planu desiti nešto lijepo, baš ono što zaslužuje. Divan je momak, nježan, pažljiv, galantan… Gledajući šta nas tri raduje, naučio je kako može da iznenadi svoju partnerku. Drago mi je što je baš onakav kakav treba da bude mlad muškarac, a nadam se da ćemo imati i takvu snahu – rekla je pjevačica.

(express/alo)

Komentariši