Naslovi

Tonči Huljić i Petar Grašo: Nakon 10 godina ujedinili glasove

Tonči Huljić i Petar Grašo nakon deset godina ponovo su udružili snage. Sada predstavljaju novi duet „Inamorana“.  Riječ je o numeri koja je najavila album Madre Badesse.

Nekako se vraćamo u stara vremena emotivno jer Tonči i ja nismo zapravo snimali zajedno i sarađivali na taj način od ”Providence”. Kod nas nema prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, sve je trenutak i svaki trenutak guštamo. Tako da guštamo i u pjesmi ”Inamorana”. Čim sam je čuo prvi put svidjela mi se jako i kad je Tonči rekao da bi mogli iskombinovati nešto zajedno opet ja sam rekao ma i 50 puta za redom – za dnevnik.hr kaže Grašo.

„Inamorana“ će se naći na istoumenom albumu. Ova specifična riječ splitskog narječja označava zaljubljenost. Upoznali su nas ranije s ovim izrazom u pjesmi „Mare Luda“ koja je nedavno objavljena. Svojim dubokim emocijom osvojila je slušatelje, a sticajem okolnosti ista riječ se pojavljuje u obje pjesme.

Spot za ovu predivnu numeru snimali su u samom srcu Splita, u Dioklecijanovoj palači. Redateljsku palicu preuzeo je sam Tonči! U spotu se pojavljuje i mlada glumica i radiovoditeljica Petra Kapor. Spot je rađen u saradnji sa Vojanom Koceićem.

Kako ove godine slavimo godišnjicu nekih poznatih pjesama – jer deset je godina prošlo od ‘Providence’, došlo je vrijeme da Grašo i ja ponovno zapjevamo zajedno. ‘Inamorana’ je lijepa i sjetna, ali simpatična priča o prolaznosti vremena i neprolaznosti potrebe da se zaljubite – kaže Tonči Huljić.

Komentariši