Naslovi

dRUMELODY ima novi spot „RADIOKILLER“

dRUMELODY Berin Tuzlić

Projekt sarajevskog producenta i muzičara Berina Tuzlića, koji iza sebe nosi naziv dRUMELODY, sve više privlači pažnju na sebe, kako zbog svog zanimljivog zvuka, tako i neobičnosti i jedinstvenosti koje su prožete kroz njegovu muziku. 

U današnjem represivnom svijetu, kada je zavladao Hollywoodski način razmišljanja, dRUMELODY skreće pažnju svojom porukom: „Ne budi ovca!“

Danas „obrađeni objekti“ se ponašaju kao da su tek sišli s bine. Kao da su upravo držali predavanje ispred prepunog Vemblija. Arogantni i ambiciozni, ali nažalost veoma površni.

U novom video singlu „Radiokiller“, dRUMELODY nam govori o brutalnosti koja nam se nameće bezobzirno, svuda i na različite načine oko nas. Govori i šalje preporuku svima da muzikom oboje svoj personalni prostor. Na taj način će se odbraniti od uticaja koji nam se nameću protiv naše volje.

Vinyl se vraća u „modu“

Novi vinyl „Freedom of imagination“ donosi super zvuk i novih 11 pjesama.

Specifičan način slušanja i osjećaja, kao i sam odnos sa pjesmama. Uskor će u Sarajevu biti otvorenje novog vinyl shopa. Bit će upriličeno i potpisivanje „Freedom of imagination“ albuma, autora Berina Tuzlića u izdanju „Sarajevo disk“.

Spot je snimljen na raskošnim ulicama Dubaija. Poslušajte ga u nastavku!

Komentariši