Naslovi

Ramiz Selak: San o Mostaru postao je stvarnost

„San o Mostaru“ je pjesma ispisana iz dubine duše umjetnika, koji živi zavjet kroz vrijeme, običaje, ljubav, donoseći kroz jaku emociju priču iz jednog od najljepših gradova u BiH, iz Mostara.

Poznat po neprevaziđenim stihovima, jedan od naših najboljih autora Armin Šaković prije četiri mjeseca napisao je ovu sjajnu pjesmu kojom je pobijedio na ovogodišnjem Festivalu narodne muzike „Ilidža 2020.“.

Duboko vjerujući u svoju pjesmu, za koju kaže da je nastala iz srca, Armin je imao želju predstaviti je na festivalu kakav je Ilidžanski, a žiri je ovu emociju znao prepoznati te je pjesmu „San o Mostaru“ proglasio pobjednicom ovogodišnjeg Festivala.

Proteklih dana ekipa Hayat televizije snimala je spot u prelijepom Mostaru, donoseći savršene, filmske kadrove, prepune emocije, ukomponovane u današnje vrijeme. Spot predstavlja neraskidivu vezu između prošlog i sadašnjeg vremena čovjeka punog ljubavi.

Rodila se pjesma iz ljubavi. ‘San o Mostaru’ je postao stvarnost. Hvala Hayatu, Amilu Loji, mom sinu Eminu i divnom Ramizu Selaku koji je svijetu prenio naše emocije na najljepši način. ‘Umostarili’ smo se svi i za sva vremena. – rekao nam je Armin Šaković.

Komentariši