Naslovi

Igor Vukojević sa gitaristom svjetskog formata izdao novi singl „Proces“

Bosanskohercegovački pop pjevač, Igor Vukojević novi singl „Proces“ radio je sa gitaristom svjetskog formata. Riječ je o Igoru Paspalju čija su djela dostigla svjetsku slavu. Mnogi njegovo muziciranje karakterišu kao „sjajno vrhunskim dramskim i filmskim partiturama, spoj neo-klasične visoke emocije s odličnim ranim sviranjem u Yngwie stilu…“.

Novi singl zanimljivog naziva vezan je najviše za novonastale situacije i nemoćnosti čovjeka da sve drži u svojim rukama. Za istoimenu pjesmu snimljen je i spot.

Spot je radio Anis Mujanović zajedno sa Igorom Paspaljem. Režiju, montažu i postprodukciju potpisuje Dalibor Mrdić. Ovim putem se zahvaljujem čitavoj ekipi za sjajan posao i video, koji je tako dobro precrtao vizuelno ovu priču – izjavio je Vukojević.

Vukojević za singl „Proces“ potpisuje muziku, tekst i aranžman. Priču koju govori „Proces“ veže se za jednog malog čovjeka, nemoćnog i nespremnog za neke stvari.

Ova pjesma je, ustvari, žal za malim čovjekom, koji je kolateralna šteta bezkrupulozne borbe za profitom i moći. Istovremeno ona je i opomena. Čovjek je nemoćan i sam gleda u prazno, gubi posao, dostojanstvno i na kraju gubi život… – zaključio je.

Da se ne radi o samo jednoj saradnji, ekipa nam je jasno dala do znanja rekavši: Radimo zajednički i na još nekoliko novih projekata vrlo angažovano i nadam se da ćemo vam uskoro predstaviti sve te lijepe stvari.

Singl “Proces” premijerno možete poslušati na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije, kao i na TV kanalu Hayat MUSIC.

Komentariši