Naslovi

NesKoH i Emma Zoldan pripremili akustičnu verziju numere “Kraj nije kraj”

Bosanskohercegovački pop-rock pjevač i kantautor NesKoH je zajedno s, francuskom operskom pjevačicom, Emmanuellom Zoldan prethodne godine izbacio singl pod nazivom “Kraj nije kraj”. Singl je potpuno osvježenje u karijeri muzičara budući da nije tipična rock-pjesma, a stilski pripada punk-opera pravcu.

Iako je pjesma “Kraj nije kraj” muzički kompleksna, dao sam joj svojevrstan eurovizijski “touch” zbog čega mislim da će se svidjeti publici.”- prilikom premijere singla izjavio je NesKoH.

Eurovizijski karakter pjesme sigurno nije jedini razlog zbog kojeg je ova pjesma osvojila simpatije publike. Tekst pjesme je inspirativan i nosi jednu motivirajuću poruku i dašak optimizma za bolje sutra svakog pojedinca, grupe ili naroda koji trenutno prolaze kroz težak period u svom životu.

Možda upravo zbog toga što je svijet u epidemiološki teškoj situaciji, NesKoH je odlučio obraditi svoj singl i pokloniti slušateljima akustičnu verziju.

Jako mi je drago šo sam s mojim dobrim prijateljem Neskom Hadžimuratovićem imala priliku raditi na novom singlu i uzbuđena sam što ćemo ga uskoro ponovo prezentovati publici.­­ – ističe Emmanuella.

Tekst je pisan na engleskom i bosanskom jeziku, a potpisuje ga NesKoH koji je zadužen također za muziku i aranžman.

Spot je snimljen u jednoj intimnijoj atmosferi i dočarava upravo svaku emociju koju vam je ovaj duo htio prezentovati. Numeru premijerno poslušajte na muzičkom kanalu Hayat Produkcije.

Komentariši