Naslovi

Bez tebe, ja sam pola čovjeka: Sin popularnog pjevača proslavio rođendan

Popularni pjevač rodom iz Orašja Maid Hećimović prije tačno godinu ostvario se u najljepšoj ulozi, ulozi oca. Jučer je maleni Rayan napunio godinu, a ponosni tata nije mogao da ne postavi status na društvenoj mreži Instagram koji je pun emocija i ponosa, te na taj način svom dječaku čestitao prvi rođendan.

Najdraži lutak tatin! Danas je najveći dan za mene! Prije tačno godinu sam postao otac! Život si mi promijenio iz korijena, učinio si me još osjećajnijim i senzibilnijim, uzburkao si buru emocija za koje ni sam nisam bio svjestan da postoje. Biti roditelj je najljepša, ali i najteža uloga! Mnogi mi govore da sam pretjerano osjetljiv na tebe, ali prosto se ne mogu kontrolirati. Želim u svakom momentu da te zaštitim i budem tvoj štit! Često sam i sam svjestan da pretjerujem ali jednostavno si ne mogu pomoći, toliko te volim! Nisam mogao zamisliti da mi jednog dana neće teško padati što ne spavam noćima, da ću se buditi s osmijehom iako sam spavao pola sata u komadu, da ću i kad mamu i mene izmoriš do zadnjih granica izdržljivosti, ipak jedva čekati da se probudiš jer mi je tih sat previše da te ne grlim i ne ljubim! Najljepše moje sunce, probudio si u meni ono najdivnije, onu neku posebnu emociju za koju ne postoji riječ, ma šta riječ, za nju ne postoji čitava knjiga! To se duboko osjeća u sebi i ma kakav govornik bio, to čovjek ne može iskazati. Ti si ljubav u ljudskom obliku i hvala po milion puta tvojoj majci što mi te rodila! Bez tebe, ja sam pola čovjeka! Znam da ćeš jednog dana kad malo porasteš ovo čitati i zapamti da ne postoji ništa što tati ne možeš reći, nema ničeg što tata ne može riješiti i nije se rodio ko bi ti pored tate naudio! Sijaj ljubavi moja mala, sve što poželiš ostvari, budi dobar čovjek, voli ljude, vjeruj mi tako će i oni voljeti tebe, barem većina! Nikad ne dozvoli da ih dijeliš po bilo kojoj drugoj pripadnosti osim po tome da li su dobri ili loši! Dobrih je sigurno više samo su ovi loši uglavnom glasniji! Sine tvoj osmijeh plijeni i uvjeren sam da ćeš njime postizati sve ciljeve, ja ću se potruditi da ti on nikad ne silazi sa tog tvog umilog lica! Evo ponovo se vraćama i čitam sve ispočetka i ma koliko sam velikih riječi napisao, sve su mi nekako premale da opišem koliko te volim! Ti meni samo budi živ, zdrav i sretan! A kad smo već kod sreće, pa sretan ti 1. rođendan Rayane, moj mali kralju, voli te tata najviše na svijetu! Svemir je možda beskonačan, ali moja ljubav prema tebi je sigurno beskrajna! – napisao je Maid.

Maid je tokom cijelog dana na svom Instagram profilu objavljivao čestitke prijatelja, koji su čestitali ovaj divan dan nejgovom sinu.

IZVOR: hayat.ba

Komentariši