Naslovi

Amela Karačić: Hankina nova pjesma spremna je za svoj novi put do srca svih onih koji vole i žive muziku

Hanka Paldum treću godinu zaredom na Ilidžanskom festivalu promoviše svoju novu pjesmu.

Nakon „Pjesme velikanima“ te „Jedna si jedina“, diva bh. estrade na ovogodišnjem festivalu promovisat će prelijepu ljubavnu pjesmu „Ljubav svih vremena“, koju potpisuje Aldin Kurić Al’ Dino. Krivci za dobar aranžman su Arel Češljar i Meho Radoović.

To je jedna vrlo emotivna pjesma kojoj je Hanka udahnula dušu. Svi jedva čekaju reakcije publike.Imali smo sreću da radimo s jako velikim zvijezdama i profesionalcima u svom poslu i sva naša iskustva su izuzetno pozitivna. Svi su veliki radnici i profesionalci. Međutim, posebno zadovoljstvo je raditi s Hankom Paldum. Ona je u pravom smislu riječi profesionalac. Hayat produkcija već dugo godina blisko sarađuje s Hankom i nju smatramo članom naše porodice, tako da je i saradnja na novom projektu nekako prirodan tok. Ključ svake uspješne saradnje je korektnost i poštovanje prema ljudima s kojima sarađuješ. A ovdje toga zaista ima mnogo“, govori nam Amela Karačić, zamjenica direktora Hayat produkcije.

Nova Hankina pjesma nastala je u muzičkom studiju Hayat produkcije i vrlo su ponosni na taj projekat.

Da bi sve zvučalo i izgledalo ovako savršeno, potreban je timski rad i posvećenost poslu. Hayat produkcija je ponosna na ljude koji su radili na novoj pjesme naše dive.

U svoje ime i u ime kompletnog tima Hayat produkcije čestitam svima na odlično urađenom poslu, jer ovo se zove umjetnost. Također, ekipa Hayat produkcije pobrinula se da ova divna pjesma dobije i svoj vizual. Zahvaljujemo se članu našeg tima Anisu Mujanoviću na nesebičnom zalaganju na ovom projektu. Snimanjem spota pjesma je dobila jednu novu dimenziju. Spremna je za svoj put do srca svih onih koji vole i žive muziku“, kaže za Hayat.ba Amela Karačić, zamjenica direktora Hayat produkcije.

Komentariši